onsdag 13 juni 2012

En sommardag, eller?

Sitter hemma i soffan och dricker en iskall Bacardi Breezer Strawberry och väntar på att Fonsi ska höra av sig så jag kan gå till stan och möta upp honom. Vi hade planerat att träffas redan tidigare idag, men han hade blandat ihop dagarna så istället för att vara ledig, som han först trott, var han tvungen att åka på jobb.

Har varit till loppiset Adam och Eva där jag hyr ett bord i veckan. Förde dit mer kläder och städade bordet. Träffade min näst äldsta syster, hennes man och Vilmer där så jag gick med dem och kollade igenom utbudet. Köpte två barnböcker till leklådan här hemma. Bad om saldot på mitt bord när jag betalade för böckerna och det var mycket lägre än jag trott. Jag tyckte att jag sålt hemskt mycket kläder, min syster sa att jag haft för låga priser på kläderna, och det kan mycket väl hända. Hur som haver så har jag ännu lite kläder kvar här hemma som jag ska sätta till försäljning och bordet är ju mitt ännu några dagar.

Jag tror inte att jag riktigt har fattat att det faktiskt är sommar ännu, fastän vi redan hunnit till mitten av juni. När jag går på stan så höjer jag lite i smyg på ögonbrynet åt folk som går iklädda flipflops och shorts och korta kjolar och små t-paitor och toppar. Men så kommer jag hem och loggar in på facebook och där är foton på utsikten från diverse solstolar och badlakan på gräset i någon park och samma foton och tillhörande texter möter mig på bloggarna jag besöker. Det känns som om jag missat något på något vänster, något viktigt. Jag kan ju berätta att jag för tillfället inte har en blekaste aning om var min bikini gömmer sig. Borde jag leta rätt på den, kanske?

Nej, nu tror jag att jag ska daska till mig och gå in till stan i väntan på F. Man måste ju passa på och ta vara på sommaren medan den är här, ju!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har exakt samma känsla som dig. Inte förrän de senaste dagarna har jag börjat klä mig mer sommaranpassat. Strumporna av, tröjan av...

ester-lisa sa...

Knepigt det där hur man nästan inte vågar tro att det är sant att sommaren redan är här!