tisdag 2 oktober 2012

En grå och bra höstdag

Sitter och ordnar papper inför mötet med läraren Helena. Det känns super bra att ytterligare planera mina studier. Nu kommer jag få bättre grepp om vad jag ännu behöver för att fortsätta mot mitt mål: en examen i företagsekonomi! Håller tummarna för att det ännu inte är så många kurser kvar från årskurs ett som fattas.

Veckans psykologbesök är avklarat. Tycker det är skönt att ha samtalstid så där pass tidigt på morgonen. Jag kliver bara upp och äter frukost, borstar tänderna och klär på mig varma, mjuka, mysiga kläder. Så sjunker jag sedan ner i fåtöljen hos psykologen, i skenet från myslamporna. Nappar åt mig en näsduk från soffbordet intill och kryper in i mina mörkaste, jobbigaste känslor. Låter psykologen leda mig genom känsloskogen tillbaka mot stigen jag gick på ursprungligen. Ännu är det en ganska lång bit kvar, men jag är på väg och det är det viktigaste just nu.

Utanför är det riktigt ruggigt väder. Det är blött och grått. Den enda som lyser upp världen är alla träd. Röda, orangea och gula. Det är ganska fint. Jag var nyss till skolan en sväng för att träffa två tjejer jag ska göra ett grupparbete tillsammans med i kursen kundinriktad marknadsföring.

Nu är det dags att äta lite lunch så inte en kurrande mage ska störa mig och Helena på mötet.



Bilder från weheartit.

Inga kommentarer: